Fuck Cancer!

2015Åh va jag hatar Cencer! Det är en sån (ursäkta mitt språk) jävla dålig sjukdom så det bara finns inte! Jag funderar ibland på hur Big Bang, vem eller vad det nu var som skapade jorden, tänkte när den/det inkluderade cancer. Det är en så onödig sjukdom som gärna kan försvinna utan risk för att bli saknad! Varje år tar den över 50 000 personers liv. Nära och kära, hälsosamma som ohälsosamma, unga som gamla. ALLA kan drabbas av den hämska sjukdommen.
 
Just idag tog den dumma sjukdommen någons liv. En gammal kommpis till pappa somnade idag in. En vanlig man, med fru och barn precis som de flesta andra människor på denna jord.
 
Men det finns även solskenshistorier med personer som vunnit i kampen mot cancer. Vår granne tillexempel. För några år sedan blev hon cancerfri. En stark tjej med mycket kämparglöd i sig!
 
Jag hoppas, att om några år, kommer vi att hitta ett botemedel eller en lösning till cancer. Det skulle kunna rädda så otroligt många liv.
 
Så, stöd kmapen mot canser!
 
 


Sommar

2015Jag längtar så himla mycket till sommaren! Känns som om det behövs lite sol och värme i Sverige just nu. Synd att inte vädret varit lika fint som under påsklovet! Det var ju helt underbart skönt då. Jag och Bea passade på att spela lite kubb, vara ute med kaninisarna och blåsa såpbubblor när det var sånt fint väder och på kvällen grillade vi. Underbart mysigt!


Broken

2015Kvällen spänderades på Borken med Johanna och Becca. Det var supermysigt och vi hade jätteroligt! Maten var underbar och jag blev proppmätt!! Tog tacco talrik och glass till efterätt :)
 
 
Imorgon ska det bli fint väder så vi ska passa på att åka in till Åre och åka lite skiiiiz där. Hoppas det inte är för mycket folk.
 
<3